10. Πως εξαργυρώνω τους πόντους που κερδίζω;

10. Πως εξαργυρώνω τους πόντους που κερδίζω;

Μόλις συμπληρώσετε τον απαιτούμενο αριθμό πόντων, έχετε την δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας ως εξής:


• στους 1.500 πόντους παίρνετε δωρεάν το Bronze Bonus Pack, συνολικής αξίας 50€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Bonus Vouchers των 10€.
(1 Bronze Open Bonus Voucher για αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και 4 Bronze Bonus Voucher για αγορές σε: CALVIN KLEIN, FOLLI FOLLIE, G-STAR, KIX)


• στους 3.000 πόντους παίρνετε δωρεάν το Silver Bonus Pack συνολικής αξίας 100€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Bonus Vouchers των 20€.
(1 Silver Open Bonus Voucher για αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και 4 Silver Bonus Voucher για αγορές σε: FOLLI FOLLIE, G-STAR, GUESS, SAMSONITE)


• στους 4.500 πόντους παίρνετε δωρεάν το Gold Bonus Pack συνολικής αξίας 150€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Bonus Vouchers των 30€.
(2 Gold Open Bonus Voucher για αγορές σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμακαι 3 Gold Bonus Voucher για αγορές σε: COLLECTIVE, FOLLI FOLLIE, LINKS OF LONDON).


Εάν επιλέξετε να εξαργυρώσετε, οι πόντοι που απαιτούνται για την απόκτηση του εκάστοτε Bonus Pack αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων σας.


Για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας είναι απαραίτητο να έχετε προηγουμένως ενεργοποιήσει την κάρτα σας.